Petri Tiainen jatkaa Kiekko-Karhujen päävalmentajana!
Suonenjoen Kiekko-Karhut ryJulkaistu: 09.04.2021 14.23

Petri Tiainen jatkaa Kiekko-Karhujen päävalmentajana!

Karhujen edellinen kausi oli väkevä Petri Tiaisen johdolla. Karhut pitivätkin sarjan piikkipaikkaa kauden viimeiseen peliin asti. Seurassa oltiinkin todella tyytyväisiä Petrin työnäytteeseen. Lyhyiden sopimusneuvotteluiden jälkeen oli selvää, että molemmat osapuolet olivat valmiita jatkamaan hyvin sujunutta yhteistyötä.

Valmentajana Petri nosti kaudella 2020–21 joukkueen tekemisen uudelle tasolle. Petri näytti omalla aktiivisuudellaan ja esimerkillään pelaajille ja toimihenkilöille sen, miten seura nostetaan taas sarjan kärkikamppailuihin. Hänen aktiivinen otteensa niin kaukalossa kuin sen ulkopuolella motivoi kaikkia yrittämään entistä enemmän.

-Tiaisen johdolla joukkueen tekeminen nousi uudelle tasolle. Positiivinen meininki ja upeat voitot alkoivat näkyä kasvavina yleisömäärinä. Yleisöä olikin todella hienosti viimeisissä otteluissa, joihin saimme ottaa vielä katsojia. Päävalmentaja on joukkueen rakentamisen kannalta sen tärkein palanen, joten olemmekin todella tyytyväisiä voidessamme julkaista Petrin jatkosopimuksen ja sitä kautta jatkaa kauden 2021–2022 joukkueen rakentamista, kertoo joukkueenjohtaja Jesse Snäkin

Päävalmentajan kommentit:

-Erittäin raskaan kevätkauden jälkeen aika nopeasti ajatus kirkastui, että haluan ehdottomasti jatkaa tässä hienossa yhteisössä. Seura on luonut poikkeuksellisen hyvät puitteet pelaajille tälle sarjatasolle. Tässä sarjassa pelataan todella hyvätasoista jääkiekkoa. Nuoret pelaajat ottivat viime kaudella isoja kehitysaskeleita ja laadukkaalla harjoittelulla pystyimme kehittymään sarjan kärkijoukkueeksi. Sitä kehitystä pyrimme jatkamaan myös tulevalla kaudella.

Millainen SuKiKa nähdään tulevana kautena kyöpelinvuorella?

-Viime kauden joukkue säilynee hyvin kasassa, mutta myös vaihtuvuutta on tulossa. Jokaiselle pelipaikalle tulemme tarvitsemaan täydennystä. Kasamme nuorekkaan ja eteenpäin pyrkivän joukkueen, joka tulee näyttämään positiivista energiaa paikalliselle kiekkoyhteisölle.

Millaisia terveisiä haluat lähettää SuKiKan matkassa kulkevalle yhteisölle ja yhteistyökumppaneille?

-Toivottavasti pystymme selättämään tämän pandemian syksyyn mennessä. Toivon että ensi kaudella saamme myös yleisöä halliin tuomaan tunnelmaa. Pysytään terveinä ja nähdään lämpimän kesän jälkeen jäähallilla, päättää tulevan kauden päävalmentaja Petri Tiainen.

- Todella hienoa että Petri jatkaa joukkueen peräsimessä tulevallakin kaudella. On myös mukava kuulla palautetta että puitteet II-Divisioonan huipulla pelaamiselle SuKiKassa ovat hyvällä tasolla. Hyvien puitteiden eteen tehtävä työ on jo aloitettu kautta 21-22 varten. Joukkueen roimasti kasvanut ja vahva somenäkyvyys eri alustoilla laitetaan hyötykäyttöön kun uusia yhteistyö- ja kumppanuussopimuksia hierotaan yritysten kanssa. Toivotaan että tilanne helpottaa selvästi ennen syksyä ja ollaan valmiita jälleen kun kausi alkaa, kommentoi toimistolta joukkueenjohtaja Jani Korhonen